[single_post_category_name]

Dit marts horoskop: Vægten

Du må fokusere ekstra meget på dit daglige arbejde. Der opstår nemlig udfordringer, og du får flere opgaver, som du må tage dig af. Der bliver dog stadig tid til en snak med gode kollegaer, og det er en god ide, sammen, at finde på et sjovt arrangement. Anden halvdel af måneden bliver besværlig og noget tung, generelt.

Et uventet møde bringer spænding i hverdagen, hvis du er single. Desværre kan det være over, før det næsten er begyndt. Det er ikke din bedste kærlighedsmåned, så tag let på tingene, så er der mindre fare for, at du bliver skuffet. Har du en partner, vil denne sikkert være optaget af job og andre gøremål, og egentlig kan du føle dig overset. Brug i stedet ekstra tid med gode veninder, det bliver nemlig sjovt.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Fisk og Tvilling

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide