Dit marts horoskop: Vandbæreren

Gør en status og tænk over, hvad der er vigtigt for dig. Du skal ikke gå på kompromis med dine værdier. Du vil sikkert ikke nå alt det, du ønsker, men marts er også bedre til planlægning og forberedelse. Tag dig en timeout og gør noget godt for dig, du behøver ikke at tage dig af, hvad andre mener, at du bør og skal.

Der bliver mulighed for flirt og romantik, men det er vigtigt, at du holder fast i dig selv, og ikke prøver at være noget, du ikke er. Du har brug for at blive værdsat og diverse spil og omveje gør dig træt. Har du en partner, så få talt om fælles mål og om, hvad I har af planer de næste måneder. Det giver dig en dejlig ro, når du ikke skal tænke over, om I nu også er enige. Tag på en dejlig date eller forlænget weekend, bare jer to.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Stenbuk og Vægt

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være