Life&Beyond

Opskriften på den bedste girls night out

Opskriften på den bedste girls night out

Indeholder reklamelinks

Er ikke det snart tid til en tøseaften igen, ladies? Vi synes ikke, at man kan få for mange af dem. Selvom det altid er garanteret at være en god aften, når alle pigerne er samlet, så har vi alligevel nogle råd til, hvordan i får allermest ud af jeres tid sammen!

LÆS OGSÅ: 10 ting du skal lave med din bedste veninde i år

1. Mad

Mad er vigtigt. God mad. Enten skal i mødes og lave mad sammen, hvilket er super hyggeligt, og perfekt som warm-up inden i rammer byen, eller også skal i bestille bord på jeres yndlingsrestaurant, så i rigtig kan blive vartet op uden selv at løfte en finger!

2. God tid

Start tidligt på dagen med jeres forberedelser, så i ikke skal stresse over noget som helst! Hvis i laver mad hjemme, skal der være god tid til både at få handlet ind og lavet mad, og til at gøre jer klar med god musik og plads til pjat og leg. Hvis i spiser ude, så aftal eventuelt at mødes hos en af jer først, så i kan få lidt pre-drinks og hygge jer med, at gøre jer lækre sammen.

3. Musik

Lav en playliste med jeres alles yndlingssange, så der er god, festlig stemning alt imens i gør jer klar sammen. Musik er så vigtigt for at sætte stemningen og få humøret helt i top, så skaf lige en lille fiks højtaler nu i er i gang, og skru lidt op for volumen (sorry, naboer).

4. Outfit

Det er vigtigt at have noget tøj og makeup på, man føler sig lækker og tilpas i. Find jeres bedste kjoler frem. Hvorvidt i skal style dem med et par hæle eller sneakers kommer helt an på, hvor meget vægt i lægger på punkt 6. Se vores bud på gode girls night outfits herunder:

Kjole, øreringe og sko fra Boozt.com

Kjole, taske og sko fra Boozt.com

Kjole, sko og øreringe fra Boozt.com

5. Drinks

Sørg for at der er happy-hour, der hvor i spiser, så i kan få de lækreste cocktails uden at blive ruineret. Spiser i hjemme, så køb ind til nogle forskellige drinks så i kan gøre det hele lidt ekstra luksuriøst. Så kan man også selv vurdere, hvor stærk man vil have drinken

6. Dans

Når i har fået spist, drukket og snakket på livet løs, så skal i et sted hen, hvor i kan danse. Gerne et sted, hvor der også er nogle lækre mænd at se på. I ved sikkert bedst selv, hvor den perfekte dansebar er, så sørg for at få alle med og slå jer løs på gulvet.

7. Sleepover

Hvis veninderne er kommet fra nær og fjern, er det super hyggeligt, hvis én kan lægge lejlighed til festlighederne. På denne måde kan i følges hele vejen til og fra byen, og så er tømmermænd altid lidt mindre slemme, når man sammen kan grine over nattens udskejelser dagen derpå.

8. Billeder

Husk lige at tage nogle billeder i løbet af aftenen, så i har nogle gode minder at se tilbage på!

9. Læg telefonen lidt væk

Jojo, du skal jo bruge den til at tage billeder, men husk også ikke at opleve hele aftenen gennem linsen eller med øjnene klistret til skærmen. Vi ved det er svært, men læg telefonen lidt uden for rækkevidde eller væk i en lomme med jævne mellemrum i løbet af aftenen, så du også får set dine veninder rigtigt i øjnene.

10. Grin

Nyd aftenen, grin godt igennem og ha’ det sjovt. Vi er sikker på, at du ikke kan andet i selskab med dine bestiiiiieeesss <3

LÆS OGSÅ: Shop Christianes look: BFF Night Out

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *