[single_post_category_name]

Anmeldelse af ‘Kære Zoe Ukhona’

Artiklen indeholder reklamelinks
På torsdag den 12. april udkommer Pelle Hvenegaards bog ‘Kære Zoe Ukhona‘, som nogle af de første har Skole og Liv lavet en anmeldelse af bogen. Du kan læse et uddrag af anmeldelsen her: 

Inden jeg læste bogen tænkte jeg, at den ville være god at gemme, hvis nogen af mine kære eller jeg selv fik brug for information fertilitetsbehandling eller adoption. Og ingen tvivl om det. Bogen rummer alt det, man ikke kan læse i brochurer. Og jeg er blevet meget klogere på både det ene og det andet. Men bogen er meget mere end det. Bogen er også en fortælling om livet, livets op- og nedture, om kærligheden, om at komme ud på den anden side, om sorg og lykke – om at vi alle finder en vej, også selvom det er en anden vej end den vi havde planagt. Vi anbefaler klart at læse Pelle Hvenegaards debutbog, ‘ Kære Ukhona’ – o m ikke andet så for at hjælpe med at bryde tabuerne omkring barnløshed og det som Pelle Hvenegaard naturligt kalder “at skabe liv”. Hvis ikke i det offentlige rum, så i det mindste privat, hvor forældre kan finde ro og trøst i, at de ikke er alene med alle de svære følelser. Du kan bestille bogen her allerede nu.”

Læs resten af anmeldelsen på www.skoleogliv.dk.

Hvis du selv vil have fingrene i ‘Kære Zoe Ukhona’, kan den købes her. 

LÆS OGSÅ: Lagkagebogen udkommer i dag!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide