[single_post_category_name]

Dit april horoskop: Fisken

Du har en virkelig god intuition, så er der noget, du er i tvivl om, så tag dig en pause og mærk efter, hvad der føles rigtigt. Din fantasi er også god, så andre finder det spændende at være sammen med dig, du har mange gode ideer. Brug tid sammen med gode venner, men sig nej og sæt grænser, det bliver nødvendigt.

Du tiltrækker kærlighed og romantik. Du har en dejlig udstråling, og får sikkert flere spændende tilbud om diverse dates. Hold dig ikke tilbage fra at flirte, men forvent ikke alt for meget, du kan nemlig også hurtigt blive skuffet. Er du i et forhold, så undlad at diskutere om småting. Det ødelægger hurtigt den ellers gode stemning. Misforståelser opstår, og det er derfor vigtigt, at du er meget klar i din kommunikation.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Vægt og Vædder

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide