[single_post_category_name]

Dit april horoskop: Jomfruen

Du er god til at planlægge, og det bliver også nødvendigt i denne måned. Det er ikke helt let at få andre til at leve op til dine forventninger og de aftaler, som I indgår. Du må finde din fleksible side frem og tælle til ti. Nye projekter kommer ikke godt fra start, men tingene kan lykkes for dig, hvis du arbejder hård for dem.

Hvis du er i et parforhold, så er det ikke den bedste måned, der venter jer. Din partner er impulsiv og stædig, og der er svært at blive enige om kompromiser. Det bliver dig, der skal være fleksibel, men det er du ikke meget for. Hvis du er single, så sker der en masse spændende. Vær ikke bange for at tage en chance, det kan nemlig blive virkelig godt. Sætter du kærligheden på dagsordenen, så vil det også ske.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Vædder og Jomfru

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide