[single_post_category_name]

Dit april horoskop: Krebsen

Det er ikke alle, der er lige lette at være sammen med. Andre vil gerne sætte dagsordenen og bestemme, hvad du skal. Du kommer til at sige fra, ellers havner du med opgaver og i situationer, du ikke rigtig har lyst til. Der er fokus på dit arbejde og karrieren, du vil være i stand til at opnå mange af dine mål, men det er ikke helt let.

Du er udadvendt og social, men du har også brug for tid for dig selv, så du kan slappe af. Aftal derfor med din partner, hvad I skal i løbet af måneden, så det ikke bliver for meget. Du nyder, når I har mulighed for en stille og rolig søndag, sammen. Har du ikke en partner, kan du møde en, der er meget vedholdende. Interessen går sikkert kun en vej, så lad være med at love mere, end du har lyst til at holde.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Krebs og Vandbærer

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide