Dit april horoskop: Løven

Vent med at begynde på alt for mange nyt opgaver og projekter. Tingene ændre sig nemlig meget hurtigt, og derfor kan de beslutninger, som du træffer, hurtigt vise sig at være forkerte. Slap i stedet af hjemme med et par boligprojekter. Du vil nyde at gøre lidt ekstra, der kan byde foråret ind, og du er meget kreativ.

Din partner vil være dejlig romantisk, og det passer dig godt. Det er vigtigt, at I har samme mål, så sæt jer og tal om, hvad I hver i sær har af ønsker. Hvis jeres hverdag er for stresset, vil det hurtigt komme til gniderier. Er du ikke i et forhold, kan en lille forårsforelskelse blive aktuel. Det er dog ikke sikkert, at det holder så længe, du er nemlig ikke helt let at holde fast på. Det skal føles helt rigtigt, ellers gider du ikke.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Stenbuk og Tvilling

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være