[single_post_category_name]

Dit april horoskop: Skorpionen

Når du begynder på noget, så skal du nok få det færdiggjort. Du skal bare huske, at det også gerne må være sjovt. Rutineopgaver keder dig lige nu, du har brug for, at der sker noget nyt. Du kommer længst, når du har selskab til opgaverne, involver derfor familien og bær over med, at det så går lidt langsommere det hele.

Du er ikke meget udadvendt, derfor vil en potentiel partner også dukke op, hvor du færdes i det daglige. Tal med dem du møder, inden du ser dig om vil sød musik og romantik opstå. Hele måneden kommer tilbuddene til dig, uden du behøver at gøre meget andet end at smile. Har du en partner, vil du blive forkælet. Vær åben overfor de forslag som denne kommer med, og sørg også for selv at være ekstra opmærksom.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Skytte og Tyr

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide