Dit april horoskop: Skytten

Sætter du dig noget for, så bliver det også sådan. Du kommer langt, når der er opgaver og projekter, som du virkelig brænder for. Det er ikke ligegyldigt, hvad du laver, der skal være mening med tingene. Hold dig ikke tilbage, men tænk dig om, så du ikke spilder din tid ved at løbe i forkerte retninger.

Der er en dejlig romantisk stemning imellem dig og din partner. Du nyder, når I kan bruge tid sammen, hjemme, hvor I slapper af og får en god snak. Du behøver ikke at gøre så meget for at finde ind til harmonien, men du skal være tilstede og nærværende. Er du single, så bliver anden halvdel af måneden den bedste. Det er her du skal tage imod de invitationer, som du får, det byder nemlig på spændende muligheder.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Løven og Stenbuk

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive