[single_post_category_name]

Dit april horoskop: Stenbukken

Hvis du ikke er opmærksom, kan du tromle over alle andre og bare gøre, som du vil. Det kan du komme afsted med, men du skaber dig nogle uvenner på vejen. Det gælder både på dit arbejde men også på hjemmefronten. Kommunikation er vigtig, når du har dine aftaler på plads, kan du bruge din vilje og ressourcer til at komme langt.

Det er bestemt ikke mange, der kommer tæt på dig, du er nemlig yderst kritisk. Andre kan også være en smule bange for dig, da du er så handlekraftig og direkte. Dine krav er høje, men det gør også, du kan overse en person, der faktisk er virkelig god for dig. Er du i et forhold, så må din partner indordne sig. Det er vigtigt, at I står på samme side, for enten er han imod dig eller med dig, du er ikke god til kompromiser lige nu.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Jomfru og Skorpion

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide