Dit april horoskop: Tvillingen

Når du arbejder alene, kommer du længere. Beslutninger og vigtige detaljer går nemlig tabt, når der er for mange om tingene. Mange af dem omkring dig vil have en nervøs energi omkring dem, og det smitter af. Hvis du er opmærksom, kan du undgå at blive fanget i andres stress. Du har brug for noget tid for dig selv.

En dejlig flirt opstår, men til en start vil du sikkert ønske at holde den hemmelig. Du nyder, at du har noget for dig selv, til du vælger at offentliggøre det. Det kan være med en fra dit arbejde. Er du i et forhold, så få afstemt jeres forventninger. Det er svært for din partner at gætte sig til, hvad du ønsker, og du ender med at blive skuffet. Undgå diskussioner, det hænger ved og ødelægger mange hyggelige stunder.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Tvilling og Fisk

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og