Dit april horoskop: Tyren

Det bedste du kan gøre for dig selv er, at tage det mere roligt i det daglige. Du har haft masser af beslutninger og opgaver, du har skulle tage dig af, og nu er det tid til en pause. Fra midten af måneden vil du igen få mere energi, og her er du sikkert ikke til at stoppe. Det er en god ide, hvis du gør en lille status, så du forbliver på rette vej.

Du virker udadtil meget charmerende og andre tiltrækkes af dig. Det er dog ikke altid, du har lyst til at dele dine tanker med andre, det er kun nogle få, der får lov til at komme tæt på. Du er ikke til pjat, en potentiel partner skal have noget at byde på, før du bliver interesseret. Er du i et parforhold, så del dine tanker, det bringer jer tættere på hinanden. Du har meget du går og spekulerer på, men du må være mere nærværende.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Fisk eller Krebs

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og