[single_post_category_name]

Dit april horoskop: Vædderen

Du er heldig i pengesager, du kan derfor få lønforhøjelse eller en uventet indtægt. Du bruger gerne pengene på at forkæle dig selv og dem omkring dig. En rejse eller en forlænget weekend kan derfor også komme på tale. Du har mange gode ressourcer, men du vil desværre være meget hård og kompromisløs overfor dig selv.

Der skal være romantik i din dagligdag, ellers kommer du hurtigt til at kede dig. Har du en partner, så find på noget eller fortæl, hvad du har brug for. Du har det bedst, når det er dig, der bestemmer, men du må være bare lidt diplomatisk, hvis den gode stemning skal bevares. Er du single, så er der masser af muligheder. Det kan være svært for dig at beslutte dig, så forhåbentlig bliver du selv ”snuppet”, så du ikke skal vælge.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Skorpion eller Løve

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide