Life&Beyond

Dit april horoskop: Vægten

Du inspireres af at være sammen med andre. Det gælder især mennesker, som du ikke kender i forvejen. Tal derfor med dem, du møder på din vej. Du kommer til at ordne et par hængepartier på hjemmefronten. Involver din partner, inden du går i gang med noget, så I er fælles om tingene, selvom du bestemmer.

Et uventet møde kan udvikle sig i romantisk retning, hvis du er single. Vent ikke for længe, men kast dig ud i tingene. Du kan altid se tiden an, og så give en chance til en, du ellers ikke kunne se sig selv sammen med. Det bliver spændende. Er du i et forhold, så sørg for, at der sker noget. Du kommer til at kede dig, hvis det altid er det samme, I foretager jer. Lad også din partner tage føringen, det bliver dejlig romantisk.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Vandbærer og Skytte

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *