Dit april horoskop: Vandbæreren

Måneden byder på nogle frustrationer, der er nemlig ikke helt let for dig at komme igennem med dine ideer og få udrettet det, du ønsker. Du mangler energien, og heldet er heller ikke helt med dig. Brug derfor tid på at planlægge, inden længe vil du være i stand til at udføre en masse. Fokuser på det positive og slap lidt af.

Der er en dejlig harmoni mellem dig og din partner. Du nyder, når I har tid til at være sammen, så planlæg nogle romantiske øjeblikke i hverdagen. Lov ikke mere, end du kan holde, det er nemlig ikke meget, du har lyst til at foretage dig af praktiske ting. Er du single, så skal du ikke forvente den helt store romantik. Anden halvdel af måneden bliver dog bedre. Tænk over, hvad du ønsker dig af en fremtidig partner.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Tyr og Vægt

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive