[single_post_category_name]

Dit maj horoskop: Fisken

Du bliver hurtigt fanget af spændende, nye opgaver og projekter. Du holder af, når der sker noget, for du er meget nysgerrig. Når det kommer til mere rutineprægede opgaver, så arbejder du bedst alene. Du bliver nemlig træt af magtkampe og folk, der vil bestemme. Slå dig lidt løs i løbet af måneden, du fortjener det, og det bliver sjovt.

Der er ikke mange, der er så romantiske som dig, og det gælder om du er i et forhold eller single. Hvis du ikke har en partner, så skal det nok lykkes dig at tiltrække en. Nogle gange så lever virkeligheden desværre ikke helt op til drømmen, så du må passe lidt på dig selv. Du og din partner kan få mange dejlige stunder. Der er dog vigtigt, at du også fortæller, hvad du har brug for og lyst til, så du ikke ender med at blive skuffet over denne.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Vægt og Skytte

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide