Dit maj horoskop: Jomfruen

Det er ikke dig, der sætter dagsordenen lige nu, men se det som noget positivt og inspirerende. Slip kontrollen lidt, læn dig tilbage og tag tingene som de komme. Det betyder dog ikke, at venner og kollegaer skal overdrage opgaver til dig. Du møder nye og inspirerende mennesker, der er basis for nye og anderledes venskaber.

En meget romantisk måned venter, hvor du nærmest ikke kan gå i fred. Det er ikke sikkert, at det bliver til mere, men potentialet er det, hvis du vil. Det gælder især, hvis du sætter kærligheden som et mål. Har du en partner, kan de mere praktiske ting sætter en dæmper på harmonien. Skænderier om små ting, kan let få jer til at gå og være irritable i dagevis. Det er ikke det værd, tal i stedet sammen og få det ud af verden.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Skorpion og Fisk

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

First Impression

Ingredienser2 dele hindbær gin 4 dele frugtig rosé 8 dele hyldeblomst tonic   GARNISH Hindbær I denne weekend løber Copenhagen Rosé Festival af stablen. Har

Vind: Romantisk læsning til din sommer!

Vind romantisk bogpakke! Hvilken genre er bøgerne, du kan vinde?*KrimiBiografiRomanceNavn:*Adresse:* Vej By Postnr. E-mail* Telefon* Δ Annonce i samarbejde med Gyldendal Hvem elsker ikke en