Dit maj horoskop: Krebsen

Der foregår en masse omkring dig. Desværre er det ikke alt, du har kontrol over, og det passer dig ikke. Det er heller ikke alle, du møder, at du kommer godt ud af det med. Træd et skridt tilbage og vær selektiv med, hvad du siger ja til. Du vil føle dig forpligtet, og det gør dig i dårligt humør, så hellere sig nej tak til arrangementer.

Det er ikke alt, der er, hvad det det ser ud til. Derfor skal du holde lidt igen, hvis du er single og på date. En hurtig og hed affære er bestemt en dejlig mulighed, men det er ikke godt, hvis du lægger mere i det, eller din flirt gør det. Er du i et forhold, så vil du sikkert vælge at være tavs frem for at tage eventuelle skænderierne. Hvis I foretager jer noget aktivt sammen, bringer det jer tættere, og I får nogle sjove stunder.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Jomfru eller Krebs

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet