Dit maj horoskop: Løven

Der foregår en masse på dit daglige arbejde, og det bliver en travl måned. Der sker ændringer i din arbejdssituation, måske ikke helt dem du ønsker dig, men senere kan du komme igennem med dine ideer. Du er god til at samarbejde med andre, og samtidig holder ud af at være aktiv, så dine projekter skal helst være spændende og udfordrende.

Du hygger dig virkelig med din partner, der er en dejlig harmoni imellem jer, og det bliver kun bedre, hvis I prioriterer tid til hinanden og nyder de stille øjeblikke. En hemmelig flirt skaber en dejlig stemning for dig, der er single. Det er dog ikke sikkert, at det til en start bliver til meget mere. Det er vigtigt, at det får tid til at udvikle sig stille og roligt. Du kan være lidt utålmodig, men det kommer du ikke langt med, tvært i mod.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Fisk og Løve

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive