[single_post_category_name]

Dit maj horoskop: Skorpionen

En virkelig god måned venter dig. Masser af spændende muligheder viser sig, og samtidig bliver der tid til sjove arrangementer. Det eneste bump på vejen er, at der kan forekomme forsinkelser og aflysninger, men det skaber bare tid til noget andet. Har du en positiv indstilling til tingene, vil der ikke være meget, der kan stoppe dig.

Andre tiltrækkes af dig, da du har en meget smittende latter, er flirtende og forstår at tale med andre. Du får derfor også flere spændende tilbud, hvis du er single. Din udfordring er, at du kan have svært ved at vælge og holde dig til en. Er du i et parforhold, så kan der opstå gniderier, når I skal noget sammen. Lad ikke mindre ting gå dig på, og tag en snak med din partner, så I kommer tilbage på rette spor, andet er spild af god energi.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Vædder og Stenbuk

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide