Dit maj horoskop: Skytten

Du får mange invitationer, men det er vigtigt, at du kun siger ja til dem, du finder sjove og interessante. Du har brug for at trække dig lidt tilbage og slappe af. Du nyder de stille øjeblikke med familien, og kreative projekter i boligen, så der skal der også være tid til. Pas på din økonomi, den kan være lidt stram for tiden.

En person du møder, som i første omgang virker irriterende og langt fra typen, du ellers ville falde for, bør du give en chance. Du kan også møde en potentiel partner gennem gode venner. Har du en partner, så find på nogle hyggelige ting som I kan foretage jer sammen, uden det koster for meget. Har du brug for råd, er din partner god til at se udfordringerne fra en anden vinkel, og I taler godt sammen. Læg derfor også fælles planer for resten af året.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Vandbærer og Tyr

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være