[single_post_category_name]

Dit maj horoskop: Stenbukken

Tæl til ti et par gange, så du ikke lader temperamentet løbe af med dig, og det går ud over andre. Du er stædig, men tålmodighed er ikke din stærke side, lige nu. Du kan ikke påtvinge andre dine værdier, så lad andre om deres og tag dig af dig eget, så bliver det hele lidt lettere. Du kan indgå nogle virkelig gode aftaler, om nyt job eller nye projekter.

Selvom du er single, så er det ikke mange, der kommer tæt på dig. Du er meget kræsen, og der skal en del til, at du finder en potentiel partner god nok. Hvis du giver det en chance, så vil du se, at der faktisk er en person, som har en del at byde på. Er du i et parforhold, så kommer du længst, hvis du også husker at lytte til din partner. Der er ikke tvivl om, at du har det bedst med at bestemme, men kompromiser skal der til.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Tyr og Skorpion

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide