Dit maj horoskop: Stenbukken

Tæl til ti et par gange, så du ikke lader temperamentet løbe af med dig, og det går ud over andre. Du er stædig, men tålmodighed er ikke din stærke side, lige nu. Du kan ikke påtvinge andre dine værdier, så lad andre om deres og tag dig af dig eget, så bliver det hele lidt lettere. Du kan indgå nogle virkelig gode aftaler, om nyt job eller nye projekter.

Selvom du er single, så er det ikke mange, der kommer tæt på dig. Du er meget kræsen, og der skal en del til, at du finder en potentiel partner god nok. Hvis du giver det en chance, så vil du se, at der faktisk er en person, som har en del at byde på. Er du i et parforhold, så kommer du længst, hvis du også husker at lytte til din partner. Der er ikke tvivl om, at du har det bedst med at bestemme, men kompromiser skal der til.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Tyr og Skorpion

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet