[single_post_category_name]

Dit maj horoskop: Tyren

Der sker et stort skift i din måde at se tingene på. Du har brug for at der sker mere, og du sætter selv tempoet op. Samtidig skal du have en større grad af frihed. Over den næste tid kan du finde på at foretage en del ændringer. Du kan starte med en ny hårfarve eller klipning, det kræver lidt mere at ændre på job eller boligsituation.

Du er ikke bange for at tage en chance, og det gælder også, når det kommer til kærligheden. Du er ikke så tilbageholdende som ellers, og du går efter typer, du ellers ikke ville. Det giver ny erfaring, og det bliver ikke kedeligt. Er du i et forhold, så må din partner sørge for at følge med i dit nye tempo. Bliver dine behov ikke mødt, bliver du irritabel og vil tænke over jeres forhold. Giv udtryk for, hvad du har behov for, fremover.

Din bedste veninde er: Tvillingen

Din bedste flirt er: Skytte og Tvilling

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide