[single_post_category_name]

Dit maj horoskop: Vædderen

Der sker en masse spændende ting, især på dit arbejde. I starten af måneden vil du føle dig stresset, din vilje er meget stor, men du må også arbejde for resultaterne. Træf beslutninger omkring fremtiden, perioden er god til, at du sætter turbo på. Du kommer særlig langt, når du samarbejder med andre, men det er dig, der skal bestemme.

Uenighed kan opstå mellem dig og din partner, I vil nemlig helt forskellige ting. Det er ikke en god måned til at lægge fælles planer, så find i stedet på noget sjovt og hyggeligt, I kan være fælles om. Er du single, så føler du lige nu et behov for at have en partner, som du kan have det dejligt med, hjemme. Tiden sidst på måneden er bedst til nye forhold. Du har bestemt ingen grund til at  tvivle på dig selv, kaste dig ud i flirt og romantik.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Løve eller Vandbærer

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide