[single_post_category_name]

Dit maj horoskop: Vægten

Du holder af at være social og tale med dem omkring dig. Det skal ikke være så alvorligt, du nyder nemlig mest de sjove og hyggelige samtaler. Du er god til at tage tingene som de kommer, og bare nyde foråret, derfor får du heller ikke de store udfordringer. En alt i alt behagelig måned giver dig masser af energi og glæde.

Din partner nyder at overraske dig, desværre er det ikke alt, du er lige glad for. Denne kan også træffe beslutninger hen over hovedet på dig, så det er vigtigt, at I tager jer tid til at planlægge, sammen. Hvis du fortæller, hvad du har brug for så opstår der ikke misforståelser. Er du ikke i et forhold, kan en invitation til en date komme som en spændende overraskelse. Tag en chance eller to, men vær ikke bange for at sige fra, når du ikke føler for det.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Stenbuk og Vægt

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide