[single_post_category_name]

Dit maj horoskop: Vandbæreren

Eftersom måneden skrider frem, vil du opleve, at du får meget mere energi. Så skal du op af sofaen og starte på nye projekter. Du kan have svært ved at sige fra, især når det drejer sig om noget spændende og sjovt, men nu har du også energien til det. Når det er muligt så gør, hvad du har lyst til. Din intuition er god, så brug den.

Når det kommer til kærlighed, og du er single, så tag initiativ. Det hele bliver lidt for kedeligt, hvis du ikke tager en chance og handler på dine følelser. Der er dejlige muligheder for romantik og stærk tiltrækning. Hvis du er i et parforhold, så kan du se frem til nogle gode stunder med din partner. Du har det bedst, når du kan bestemme, hvad I skal og, hvornår. Du er meget ærlig og direkte, men nogle gange skal du passe lidt på men, hvad du siger.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Krebs og Vædder

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide