7 ting du ikke kan undvære på en festival

Vi ser så meget frem til forårets, sommerens og sensommerens festivaller. Der er en helt speciel stemning, når man er på festival og bare kan slå sig løs med god musik, drinks, de bedste mennesker og lækker mad. Vi har lavet en liste over ting, som er vigtige lige at have ved hånden, når man er på festival:

LÆS OGSÅ: Shop Christianes look: 90-er stil

1. Telefon med godt kamera

Tit glemmer man at få taget nogle fine billeder, når man er i sin festivalboble. Dog er det så fedt, når man kommer hjem, at have nogle gode billeder til at huske de fede oplevelser med – derfor er det altså vigtigt, at din telefon har et super kamera. Samsung Galaxy S9 og S8 fra Samsung Galaxy serien er et perfekt bud på telefon og kamera i ét, så du nemt kan få hapset nogle lææækre billeder; den Instagram opdaterer jo ikke sig selv, vel?

2. Powerbank

Der kan være langt mellem opladerstationerne på festivalpladsen, og du vil egentlig helst heller ikke aflevere din telefon for længe ad gangen, så du skal selvfølgelig have en powerbank med. Betal lidt ekstra og køb en af dem der holder godt, det vil du blive glad for.

3. Læbepomade

Man skal ALTID have en læbepomade i tasken. Der er ikke noget værre end tørre, irriterede læber, og så kunne det jo også være, at du mødte en sød person, der fortjener et kys – bliv klar, parat og få bløde læber med en læbepomade fra Clarins, som både giver pleje, farve og glans!

4. Hånddesinfektion

Let’s be honest, man er ikke altid den bedste til at holde hele hygienje-showet kørende på en festival. Selvom du selvfølgelig altid vasker hænder, når du har været på toilettet, er det super smart lige at have håndsprit i tasken. Så kan du få fjernet det værste skidt, inden du sætter tænderne i din flæskestegssandwich.

5. Solcreme

Vi satser altid på godt vejr når vi skal på festival, og når solen – selvfølgelig! – står højt på himlen og du tilbringer hele dagen ude, er det super vigtigt at huske solcreme. En lille ansigtssolcreme med høj faktor er et must i tasken.

6. Pudder

Når du har proppet solcreme i hovedet, kan du godt få et lidt fedtet look – det fisker vi snildt med en pudder i tasken.

8. Solbriller

Behøver vi overhovedet uddybe? Vi er vilde med solbriller, og det sætter bare prikken over i’et på dit festival-look med et par fabulous solbriller.

7. En smart bæltetaske

Ja – festivaller og bæltetasker ER altså bare meant to be. Alle ovenstående ting kunne du f.eks. stoppe ned i en lækker læder bum bag, og så er du good to go.

LÆS OGSÅ: Forårets store trend: farvede tasker

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være