Life&Beyond

Sådan spiser The Kardashians!

Sådan spiser The Kardashians!

Vi elsker The Kardashians, og de ser virkelig fab ud allesammen! Vi har undersøgt hvad søstrene spiser for at se så dejlige ud – foruden al den træning de selvfølgelig alle praktiserer, må kosten have et eller andet at sige.

LÆS OGSÅ: Khloé Kardashian har født!

Kim Kardahsian

Kim Kardashian følger eftersigende en lavkalorie-diæt, der involverer masser af de gode slags fedtstoffer, dem man f.eks. kan finde i fede fisk, avocado, nødder osv. Herudover spiser hun ikke forarbejdede madvarer, hvilket vil sige at alle hendes måltider laves fra bunden med gode ingredienser – der er ikke noget færdiglavet lasagne fra Netto dér, og end ikke sådan noget som de forudblandede dressinger man kan købe på tube i supermarkederne. Kim spiser altså så clean som muligt – et liv uden snacks kræver virkelig viljestyrke..

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian spiser selvfølgelig også super sundt – det er ikke helt let at se så godt ud. Om morgenen når hun vågner, drikker hun en spiseske æblecidereddike blandet i vand, og så tager hun et vegansk probiotisk shot inden morgenmaden. Herefter spiser hun frisklavet avocado-budding med proteinpulver. Herudover spiser hun havregrød med frugt, nødder og kerner. Salat spiser hun selvfølgelig også; særligt med kylling og laks. Masser af friske grøntsager, lækre supper og andre sunde sager er på menuen.

Khloé Kardashian

Ligesom sine søstre går Khloé Kardashian meget op i at spise godt og sundt. Hun spiser især mørkegrønne salater som spinat, der indeholder jern og antioxidanter. Herudover spiser hun søde kartofler, ris, havregryn, quinoa, linser og lignende. Magert rødt kød, æg og fede fisk er også en del af kosten som gode proteinkilder. Sidst men ikke mindst drikker hun masser af vand, spiser frisk frugt og nødder. Det lyder umiddelbart godt og varieret!

LÆS OGSÅ: Her ser du de allernyeste afsnit af Keeping Up With The Kardashians

 

Kilder:
http://www.eonline.com/news/910523/what-kourtney-kardashian-eats-in-a-day-in-her-own-words
https://hollywoodlife.com/2018/01/10/foods-khloe-kardashian-eats-lose-weight-diet/
http://www.bodyandsoul.com.au/nutrition/nutrition-tips/this-is-exactly-what-kim-kardashian-eats-in-a-day/news-story/2bbb75735c1a35cf8242a091b369b4a5

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *