[single_post_category_name]

Ferietid er læsetid

Indeholder reklamelinks

Rosinante & Co anbefaler: Sommeren folder sig ud i fuldt flor, solen brager ned, og man kan ikke få for mange læskende is eller afkølende badeture. Der er sand i solcremen, men det gør ingenting, for det er ferietid, og det betyder tid til at slappe af og gerne i selskab med en god og underholdende bog. Her er 4 gode forslag til, hvilke forfattere, du kan læse i din sommerferie. Og fortvivl ej, når du er færdig med bind 1! Alle forfatterne har skrevet en perlerække af bøger, så du kan binge-læse sommeren igennem!

LÆS OGSÅ: De her romantiske bøger skal du læse i Februar

Verdens bedste historiefortæller: Ken Follett

Er du til store historiske romaner, så er Ken Folletts middelalderroman Jordens søjler et klart must! Bogen handler om opførelsen af en katedral i den fiktive by Kingsbridge, England, i midten af 1100-tallet. Der er et levende mylder af karakterer, og bogen er en detaljeret og fængslende roman, hvor du kan mærke historiens vingesus. De små 1.000 sider kan man hurtigt lade sig rive med ad – og der er god mulighed for at læse videre i de to efterfølgende romaner, Uendelige verden og Den evige ild, som også byder på et gensyn med Kingsbridge, en lille by i en stor verden. Den evige ild kan du også gå i teateret og se, når den får premiere på Bellevue Teatret i foråret 2019.

Jordens Søjler kan købes lige her for 200 kr.

Til dig, der elsker historisk drama fyldt med intriger og magtkampe: Robin Hobb

Havde du også svært ved at stoppe, da du først gik i gang med Game of Thrones? Så kan du fortsætte i samme spor med den amerikanske forfatter Robin Hobbs romaner. Her er der masser af spænding, historie og intriger i Farseer-trilogien, der består af Snigmorderens lærling, Kongelig snigmorder og Snigmorderens kald. Trilogien er en stor fortælling om et rige truet af stærke kræfter udefra og svækket af interne stridigheder – og om en ung dreng, der må finde sin egen plads og sit eget værd i en verden af intriger og skjulte magtkampe. Robin Hobb skriver en skøn blanding af historie og fantasy, og det er ikke en kedelig cocktail!

Snigmorderens Lærling kan købes her for 200 kr.

Medrivende romanserie om syv søstre: Lucinda Riley

De syv stjerner i stjernebilledet Plejaderne – også kaldet De syv søstre – er inspirationen for Lucinda Rileys romaner om seks søstre, der ved deres adoptivfars pludselige død, hver efterlades med en ledetråd til at finde sandheden om deres fortid. Samtidig er der en gåde, der vil holde dig fanget gennem hele serien: Hvem er søstrenes adoptivfar, den mystiske Pa Salt? Og hvem er den syvende søster? Hver af bøgerne i serien følger en af søstrene på deres rejse rundt i hele verden – fra Norge og England til Brasilien og Australien, og hele vejen igennem serien krydrer Lucinda Riley sine kærlighedsfortællinger med vigtige begivenheder inden for kunstens verden. Hos Lucinda Riley får du romantik, du fortaber dig i, og enhver god historie starter med en ganske særlig kvinde…

De syv søstre kan købes her for 190 kr.

Bøger så hyggelige at du bare vil flytte ind: Jenny Colgan

Den britiske bestsellerforfatter Jenny Colgan kan skrue en rigtig god charmerende historie sammen. Faktisk er hendes bøger så hyggelige, at man bare vil flytte ind og aldrig tage hjem! Så sommeren kan let tilbringes i Colgans univers af romaner, hvor romantik og humor forenes i skøn blanding med slik og søde sager (i Rosie Hopkins’ søde drømme), bagværk (i Det lille bageri på strandpromenaden) eller madlavning (i Velkommen til Floras sommerkøkken). Der er altid meget på spil for Colgans kvindelige hovedpersoner, der bliver kastet ud i nye eventyr i forskellige afkroge af England. I Velkommen til Floras sommerkøkken forlader Flora sit hektiske liv i London for at åbne en restaurant i sin hjemby på den skotske ø Mure. Det er ikke uden sjælekvaler, at Flora må gøre op med fortiden for at finde ud af, hvor hendes fremtid ligger. Så dyk ned i historien om frugttærter, velsmagende oste og den allerbedste opskrift på kødtærte med øl blandet med forviklinger, kærlighed og forsoning med fortiden.

Velkommen til Floras sommerkøkken kan købes her for 225 kr.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af: Skyggesøsteren

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide