Dit juni horoskop: Fisken

Du er god til at tage tingene som de kommer, og derfor skal der også meget at slå dig ud af kurs. Hvis du har ferie, vil det blive en virkelig dejlig en af slagsen. Du er kreativ og kan kaste dig ud i diverse boligprojekter. Du vil nyde, at finde på noget nyt, og det gælder også din egen garderobe. Sæt tempoet lidt ned i det daglige.

Du er drømmende og romantisk, og finder gerne på små dates, hvor du og din partner kan hygge jer. I nyder begge at komme lidt væk fra de vante rutiner, og her får I også mulighed for at tale samen om fælles planer. Hvis du ikke er i et forhold, så er der mulighed for flirt, men det bliver svært at leve op til dine ønsker og forventninger. Du stiller meget høje krav, og du er heller ikke helt realistisk i dit syn på en eventuelt partner.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Vædder og Stenbuk

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet