Dit juni horoskop: Krebsen

Slap lidt af i starten af måneden og læg planer for resten af året, det bliver fuld af muligheder. Sener på måneden vil du få meget mere energi, og de projekter og opgaver du føler for, vil du komme langt med. Andre mennesker er ikke altid helt lette at omgås, derfor trives du bedst med dem, du kender godt og med familien.

Der er en dejlig fokus på parforhold og kærlighed, men mest for dig, der allerede er i et forhold. Er du single vil der opstå misforståelser, og det fører til skuffelse. En potentiel ny partner er nemlig ikke helt let at fange eller forstå. Du og din partner kan få mange romantiske stunder sammen. Der er en god harmoni, og I kan næsten blive som nyforelskede. Find på sjove ting, det må gerne være lidt impulsiv og fjollet.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Tyr og Fisk

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og