[single_post_category_name]

Dit juni horoskop: Løven

Du arbejder godt sammen med andre, men det skal helst være nogle du kender godt. Der vil nemlig påstå udfordringer, og du kan virke lidt skarp. Sidst på måneden falder dit energiniveau, og egentlig er det her og i Juli, du vil have gavn af en lang ferie. Familien er dit primære fokus, og I får mange sjove stunder sammen.

Der bliver mulighed for en hemmelig flirt, hvis du er single. Det bliver sikkert kun ved det, for du er kræsen, hvilket du også har grund til at være. Et betyder dog ikke, at du ikke hygger dig glimrende. Er du i et forhold, er der masser af ting, I hurtigt kan blive uenige om. Det gælder om, at I begge sørger for at være fleksible og diplomatiske. Sæt tempoet lidt ned, det giver jer tid til hinanden og til at nyde sommeren.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Vægt og Tvilling

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide