Dit juni horoskop: Skorpionen

Selvom du kan komme ud for forsinkelser og forhindringer, vil du få en virkelig god måned, karrieremæssigt. Der er ikke tvivl om, at det kun bliver bedre i tiden frem. Planlæg derfor, hvad dine næste mål skal være. Du får gode ideer af at være sammen med spændende og anderledes mennesker, så vær gerne ekstra social og udadvendt.

Sætter du fokus på kærligheden, vil du også få masser af opmærksomhed. Du tiltrækkes af mennesker, der får dig til at grine og tænke i andre retninger. Du er ikke til kedelige samtaler, og det er helt ok, at du stiller krav. Er du i et forhold, så sørg for at afstemme jeres værdier. Når I først er enige om tingene, så vil I også komme langt med fælles projekter. Du behøver ikke at gå ud for at skabe en romantisk stemning, det fungere glimrende hjemme.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Skytte og Vægt

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet