Dit juni horoskop: Skytten

Aldrig et kedeligt øjeblik bliver mottoet for denne måned. Der er ingen tvivl om, at du nyder det, og egentlig har du slet ikke tid eller lyst til ferie. Når du starter på noget nyt, giver du dig helt, og det giver også energi til andre. Hvis der er muligt, så tag ud og rejs eller som minimum på en lille udflugt, du nyder at komme væk hjemmefra.

Du og din partner får en spændende måned, hvis denne også er med på dine impulsive og sjove ideer. I vil være et af de par, som alle andre misunder lidt. I fungerer også godt i det daglige, så det bliver stort set ikke meget bedre. Hvis du ikke har en partner, så skal en eventuel flirt være hurtig for at følge med dig. Hvis det bliver kedeligt eller det går for langsomt, så er du hurtigt videre. Du er på udkig efter noget ganske særligt.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Løve og Skorpion

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

First Impression

Ingredienser2 dele hindbær gin 4 dele frugtig rosé 8 dele hyldeblomst tonic   GARNISH Hindbær I denne weekend løber Copenhagen Rosé Festival af stablen. Har

Vind: Romantisk læsning til din sommer!

Vind romantisk bogpakke! Hvilken genre er bøgerne, du kan vinde?*KrimiBiografiRomanceNavn:*Adresse:* Vej By Postnr. E-mail* Telefon* Δ Annonce i samarbejde med Gyldendal Hvem elsker ikke en