Dit juni horoskop: Stenbukken

Du har været igennem et meget stærkt år op til nu. Der er stadig ting, du må tage ansvar for, og beslutninger der skal træffes. Tag dig tid til en pause ind i mellem, hvor du kan gøre noget, der gør dig glad. Mange vil gerne have noget af dig, hjælp, penge eller andet, så pas på med, at du ikke kommer til at føle dig udnyttet.

Selvom der er flirt og kærlighed i luften, så kommer der en del bump på vejen. Du skal derfor ikke regne med, at det bliver til så meget mere. Det skyldes til dels, at du kan virke lidt dominerende og, at du har en stærk fremtoning. Er du i et forhold, så find på noget sjovt og aktivt, som I kan være fælles om. Du slapper af ved at komme lidt væk fra alle pligterne, samtidig skal det ikke være så alvorligt, få derfor din partner til at forkæle dig.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Stenbuk og Vandbærer

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide