Dit juni horoskop: Tvillingen

Det bliver nærmest en af de bedste uger på hele året. Tempoet er højt, og der sker en masse spændende ting. Du har brug for frihed til at forfølge dine mål, du kan nemlig nå meget langt. Du bliver irritabel, hvis du skal vente på andre, derfor arbejder du også bedst alene. Sidst på måneden kan du slappe lidt mere af.

Du virker meget tiltrækkende på andre med din dejlige energiske udstråling. Samtidig vil du vide lige præcis, hvad du skal sige, og generelt er en tvilling det bedste tegn til flirt, så hold dig ikke tilbage. Du skal ikke vente noget meget seriøst, men du er glad og ovenpå, som det er. Er du i et forhold, bliver det svært for din partner at følge med. Du kan derfor føle, at du holdes tilbage, og det skaber nogle gniderier. Tal sammen om tingene.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Tvilling og Løve

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide