[single_post_category_name]

Dit juni horoskop: Tyren

Tempoet falder og det gør dig generelt godt. Du har haft en del at se til på det seneste, og har brug for at slappe lidt af. Du har mange ideer, men tiden er ikke inde til at fører dem ud i livet, det må vente til efter sommeren. Du kan opleve forsinkelser og aflysninger så vær ekstra fleksibel og tag det som det kommer, med ro og godt humør.

Kommunikationen er vigtig i dit parforhold. I vil som sådan ikke være uenige, men der kan let opstå misforståelser. Find nogle stille stunder, hvor I kan tale om fælles planer og bare være sammen, så indfinder harmonien sig og, I får nogle gode grin. Er du single, så bliver det ikke den bedste måned på året, desværre. Du har svært ved at finde, hvad du søger, så tag det lidt som det kommer, og lad være med at forhaste noget.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Vandbærer eller Jomfru

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide