[single_post_category_name]

Dit juni horoskop: Vædderen

Din bolig og familien er vigtig for dig, men det samme er karriere og kærlighed. Du får der for nok at fokusere på, og tiden går meget hurtigt. Gør dig klar til et stort karrierehop, hvor tingene ikke kommer af sig selv, men hård arbejde og ansvar belønnes. Du bruger mange penge, for mange. Impulskøb og dårlige økonomiske beslutninger vil ærgre dig senere.

Er du i et parforhold vil starten på måneden blive lidt prøvende. I har ikke helt samme holdninger og værdier. Det hjælper at tale om tingene. Senere skal I undgå fælles projekter, med mindre I har alt aftalt. Misforståelser opstår nemlig let. Hvis du er single, så sker der spændende ting. Det går ikke så hurtigt i starten af måneden, men så tager det fart, og du kan finde sammen med en nu partner, der gør dig glad og får dig til at grine.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Skorpion eller Vædder

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide