Dit juni horoskop: Vægten

En hektisk og succesfuld måned venter forude. Din karriere går i den retning, du ønsker, men det kniber lidt med økonomien og pengene. Især i første del af måneden skal du passe på ikke at bruge for meget og være impulsiv. Du er hurtig til at lære nye ting, en god bog vil inspirerer dig, så tag dig en timeout og læs eller se en god film.

Kærlighed og flirt er der masser af, og det bliver en sjov periode. Du tager ikke tingene så alvorligt, og det giver en dejlig løssluppen energi. Sætte du kærligheden på dagsordenen, vil du få masser af dates. Er du i et forhold, så fokuser på din partner og forkæl denne lidt. I kan få en sjov måned, hvis I kommer lidt ud og oplever noget spændende. Din partner er god til at finde på, så skiftes til at planlægge og tage initiativ.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Fisk og Skytte

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og