Dit juni horoskop: Vandbæreren

Fra starten af måneden vil du have masser af energi, men herefter indfinder der sig en afslappende feriestemning, og det er ikke meget, du har lyst til. Der skal også være plads til bare at dovne, du skal nok nå det hele alligevel. Gem de opgaver og projekter du kan til efter sommeren, her bliver det nemlig meget lettere.

Du finder kærligheden, hvor du befinder dig til dagligt, der er faktisk ikke grund til at lede efter den, den kommer helt af sig selv. Du skal dog tage det stille og roligt, hvis du ønsker, at det skal udvikle sig til noget mere seriøst. Hvis du har en partner, så er der harmoni, og I nyder hinandens selskab. Der er måske ikke så meget, du har lyst til, så få talt om jeres fælles planer, så du ikke bliver irritable over dennes beslutninger.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Jomfru og Krebs

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være