6 ting som gør en kvinde lykkelig

Glæde og lykke er og bliver uundværligt, men hvad er det helt præcist, som får os kvinder til at føle os elsket og sat pris på? Det kan du finde ud af lige her nedenfor.

LÆS OGSÅ: Dit horoskop: Maj

1# At få et spontant kram fra en, vi elsker
Tænk, hvad et kram har af betydning. Det er bevist at et godt kram øger serotoninniveauet i hjernen og derved giver os en følelse af lykke. Faktisk varer det perfekte kram 20 sekunder. Så det er bare ud og kramme løs. 

2# At få latterkrampe sammen med en god veninde
Det er fantastisk at grine. Uanset hvad, gør det en lykkelig at dele glæde med andre du holder af, og som omvendt også holder af dig. 

3# At få ros for at have lavet et lækkert måltid
Ros er så vigtigt, og faktisk er der alt for lidt af det. Husk at give ros, særligt hvis man har stået og knoklet for et lækket måltid, så betyder ros alverden.  

4# At støtte op om hinanden
Der findes intet bedre end støtte fra en veninde! Det kan være svært for os kvinder at stå alene, og derfor skal vi holde sammen. 

5# At modtage spontan gave fra en ven
Uventede gaver fra en man holder af, er skønt!! Både fordi man bliver overrasket, men glæden ved det er altså bare enorm. Ikke at det behøver at være en stor gave, eller en anledning til det – det er bare tanken der er sød. 

6# At få et uventet kompliment
Komplimenter er guld værd! ’Ejj, hvor er dine sko pæne. Hvor har du købt dem?’. Så lidt skal der til, men det har en kæmpe betydning. Får du et kompliment, så tag det til dig, og prøv selv at rose og give komplimenter til folk omkring dig – både veninder, kollegaer, naboer og måske til en helt fremmed? 

Kilde: Triumph

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide