Fem typer fyre, du med sikkerhed løber ind i på din Roskilde Festival

Det er endnu engang blevet tid til Roskilde Festival. Din Spotify playliste er opdateret, så du kan synge med foran Orange Scene. Du har allerede drukket en øl i brusebadet på vej til festivallen. Du har arrangeret tøj til alle dagene og du tjekker YR’s vejrprognoser en gang i timen for at sikre, at du ikke behøver at slæbe dine gummistøvler med. Du kan næsten føle dit festivalarmbånd om håndleddet. Du skriver konstant i gruppechatten om alt fra gaffatape til løbestrategier. Du kan ikke vente med at få dagene startet, fordi du ved at det bliver episk.

LÆS OGSÅ: Shop Christianes look: White summer

Det kommer til at være dage dedikeret til venner, friluft, lunkne øl i dåser, tusinder af mennesker, kunstnere du elsker, alt slags vejr og de slørede minder, der går hånd i hånd med den euforiske stemning.

Når du er på festival, er energien ulig noget, du nogensinde har oplevet. Der er ingen stress.  Det “virkelige liv” er en  by i Rusland og du føler dig ung, vild og fri. Netop denne tilstand er den perfekte grobund for en sommerflirt eller måske bare en masse festivals hook-up’s.
På en festival er der nemlig ikke noget pres, ingen forventninger, ingen tåge eller skjulte motiver. Alle er ligesom de er, og det gør dem så vanvittige attraktive.

Her er de fem typer fyre, du med sikkerhed løber ind i på din Roskilde Festival:

Musiknørden: Det handler om musikken for denne engagerede musikelsker. Uanset hvilket lille islandsk band der spiller, vil han ikke gå glip af det. Han navigerer strategisk gennem den ubarmhjertige skare af mennesker, der går fra scene til scene. Hans dag er skemalagt rundt om de fastsatte tidspunkter for hans must-see kunstnere. Han elsker bands, du aldrig har hørt om – han vil endda rejse med over hele landet for at se dem spille. Han kan snakke med om alle musikblogs og refererer konstant til Soundvenue. Han spiller formentlig også selv en form for instrument og er højst sandsynligt tilknyttet konservatoriet eller spiller i et ”professionelt” band. Hans garderobe består hovedsageligt af band t-shirts, (naturlige) ripped jeans og en guitar svunget over skulderen.
Fordele: Musiknørden kan være svær at snakke med, hvis du ikke selv går op i musik, men hvis du er villig til at lytte interesseret, og udvide din musiske horisont er du sikret en festival hånd-i-hånd til ALLE koncerterne.

Festival ELSKEREN: Han er formentlig høj, har været beruset siden han lå i kø for fire dage siden, griner hysterisk over ingenting og danser som en skør (højst sandsynligt alene halvdelen af ​​tiden) – men han har en kæmpe fest og er ligeglad med hvad andre synes om ham. Han kan ikke fortælle dig mere end tre kunstnere, der spiller på festivalen og kommer højst sandsynligt kun til at høre musikken fra sin campingstol. Han er der for viben, for at spille ølbowling i solen med afskallet andendags-ansigtsmaling og give high fives til fremmede. Derudover er han formegentlig iklædt et kostume eller en form for jumpsuit, som du helt sikkert gerne må låne.
Fordel: Han er nem at finde, for han bevæger sig sjældent langt væk fra egen lejr. Han er ofte så fuld at du ikke behøver bekymre dig om, hvorvidt han snakker med andre piger og så er han nem at kende på afstand med sine vilde tenderende til hoppende dansemoves.

LÆS OGSÅ: Roskilde Festival – meget mere end musik!

Insta-fyren: Du spotter ham hurtigt. Hans tøj spiller max og han har en eller anden form for ”kø-liggende-collecters item” sneakers på. Hans hår skriger nyvasket og han roder i det 4 gange i minuttet. Måske er det til hans blog eller til hans job. Måske er han autodidakt fotograf eller professionel blogger (hvad end det betyder). Eller også forsøger han ærligt bare  at få et K’ efter sin følgerskare på Instagram. I hvert fald har han konstant et spejlrefleks kamera hængende om halsen, men for det meste tager han bare selfies med sin iPhone 7. Han poserer, naturlig cool, mens han lige så insta-lækre venner foreviger outfittet til bloggen. Han kender højst sandsynligt flere af de unge kunstnere ”personligt” og forsøger hver aften at snige sig med i mediebyen. Det er muligvis hans første Roskilde og muligvis også den sidste, hvis altså regnen melder sig.
Fordel: Han elsker piger og gerne piger med lige så meget ”insta-potentiale” som sig selv. Han har børstet tænder hver morgen og smager konstant af Stimorol, så du kan roligt kysse løs. Han drikker formegentlig ikke øl, så hvis du er træt af lunkne håndbajere, er det ham du skal fritte for en kold Mokai.

Den ”almindelige” stille fyr: Ikke “stille” som i en dårlig ting. På en festival er der bare nogle meget normale fyre, der ikke er for meget af nogen type. De er bare med deres venner for at have det godt. De kan lide musik. De kan lide øl. De har en almindelig t-shirt på og måske en kasket fra Alis eller Les deux. De kan godt lide at feste, men er ofte dem der sidder nede bag i Campen i en klapstol og mens de snakker med en tilfældig fra nabolejren. De er afslappede og smågriner af ”festivalselskeren” der er fuld kl. 10. De kan ikke lide drama og bruger ikke tid på sociale medier. De vil bare have det sjovt, møde nye mennesker og opdage en ny musik i en anden genre, end de normalt ikke går efter.
Fordel: ”Stille” fyre er ofte ulve i fåreklæder. De hviler i sig selv og ved hvad de vil have. De score ofte de smukkeste piger og ved hvordan man holder på dem og så kysser de én lige ind i en sommerforelskelse, der kan vare lige til påske.

Hippien: De kommer både i form af det ældre publikum der har været på Roskilde de sidste 15 år og pur unge gymnasieelever, hvis hår er blevet selvrensende i løbet af 2.G.
Lighederne ved begge er, at de er så blide og venlige som dagen er lang og alle kan spille Wonderwall på guitar (om ikke andet starten). Du ved aldrig helt hvad de tænker, men du ved, at det er noget dybt. De elsker musik og selvom de ikke kender alle kunstnerne der spiller, vil de stadig høre dem, fordi al musik spiller på en eller anden tangent i deres følelsesregister. Og hvis de tilfældigvis bliver splittet op fra deres venner, betyder det ikke det store, for de finder bare nogle nye venner at hænge ud med. De har ofte en t-shirt med Che Guevara på maven og sidder i rundkreds, mens de deler en joint eller vandpibe mellem sig. Bliver du væk kan du altid få lov at deltage i løjerne, for en fremmed er jo bare en ven, du ikke har mødt endnu.
Fordele: Hippien er ofte meget romantisk og dyb. Hvis du kan leve med han muligvis ikke har været i bad hele ugen, kan du til gengæld få ham til at spille dig i søvn på sin guitar til hjemmelavede kærlighedssange.

Photo Credit: Martin Kaufmann og Chris Tonnesen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være