[single_post_category_name]

Sådan får du en mere luksuriøs festival

The festival season has arrived!! Vi glæder os SÅ meget til de danske festivaler, men tanken om lunkne øl og ulækre toiletter, er også bare lidt… ØV. Derfor har vi samlet 4 tips til, hvordan du kan få lidt mere luksus på din festival! Enjoy!

LÆS MERE: Dit horoskop: Juni

1. Forudbestil iskolde øl på Roskilde Festival

Okay, det her er jo alt for lækkert. Du kan simpelthen forudbestille iskolde øl til din camp! No more warm beer (!!). Du bliver uden tvivl den bedste festivalskammerat nogensinde. Se hvordan her.  

2. Gratis vaskeservice på Nibe Festival

På Nibe Festival kan du bo i LUX-campen, hvor du udover at bo mega lækkert, også får tilbudt gratis vaskeservice i samarbejde med ElectroLux! Så er det altså slut med at rende rundt i beskidt tøj på festivalen – hvis du er en ægte fashionista, er det her helt klart noget for dig.

3. Bo i en suite på Smukfest

På Smukfest er 20 frilandsgrisehytter blevet forvandlet til lækre festivalsuiter. Der er redt op med dyner og puder  – og der er lys og strøm, så du kan få nyt liv i din telefon, mens du selv lader op. Hytterne kan låses og ligger direkte ud til Skanderborg Sø med alt, hvad det indebærer: badebro, frisk søluft og udsigt. Det er sgu da luksus!

4. VIP-stemning på Langeland

Langeland Festival er gået all in på VIP-stemning i år! Med VIP-campen, får du VIP-parkering tæt på campen, VIP-check-in, VIP-bar, grønne arealer tæt på festivalpladsen og badestrand. Og er du sulten kan du nyde morgenmad, frokost og middag i VIP-restauranten, mens der er fri kaffe, the og saft samt lækker kage. Så hvis du er en ægte VIP, ved du hvor du hører til!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide