[single_post_category_name]

Dit horoskop: August

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop!

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested- og tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

Er du nysgerrig på, hvordan lige netop dit 2018 bliver? I ‘Dit 2018‘ på ChriChriTV får du en helt særlig guide baseret på dit stjernetegn, lavet af den dygtige clairvoyant Diane Aurora Soa. Husk også at du kan se endnu flere spændende programmer på chrichritv.dk og YouSee Tv & Film-appen, på YouSee Tv-boksen eller på tv.yousee.dk

Vælg dit stjernetegn nedenfor og læs dit juni horoskop.

_______

Vædderen
20. mar – 19. apr

Tyren
20. apr – 20. maj

Tvilling
21. maj – 20. jun

Krebsen
21. jun – 21. jul

Løven
22. jul – 22. aug

Jomfruen
23. aug – 22. sep

Vægten
23. sep – 22. okt

Skorpionen
23. okt – 21. nov

Skytten
22. nov – 20. dec

Stenbukken
21. dec – 19. jan

Vandbæreren
20. jan – 18 feb

Fisken
19. feb – 19. mar

_______

Illustrationer af Simone Thorup Eriksen

Illustrationerne til vores horoskoper er lavet af Simone Thorup Eriksen, som lever af at tegne og især producerer mange personlige illustrationer som dåbstegninger, bryllupsinvitationer med mere. Se mere af Simones arbejde på hendes hjemmeside her eller følg hende på Instagram her.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide