Dit horoskop: September

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop!

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested- og tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

Er du nysgerrig på, hvordan lige netop dit 2018 bliver? I ‘Dit 2018‘ på ChriChriTV får du en helt særlig guide baseret på dit stjernetegn, lavet af den dygtige clairvoyant Diane Aurora Soa. Husk også at du kan se endnu flere spændende programmer på chrichritv.dk og YouSee Tv & Film-appen, på YouSee Tv-boksen eller på tv.yousee.dk

Se hvad der venter dig i september nedenfor:

Dit november-horoskop: Vædderen 

VÆDDER

Det bliver en måned, hvor fokus ligger på dit daglige arbejde og de små detaljer. Du kommer til at arbejde hård, men resultaterne følger også. Der er vigtigt med et godt overblik samt en pause ind i mellem, hvor du kan forkæle dig selv. Det er ikke nu, du skal foretage de store ændringer, tag i stedet fat på de mål, som du allerede har lagt dig.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er en god harmoni i det daglige, mellem dig og din partner. Der kan dog også opstå lidt skænderier, og her er det vigtigt, at I taler sammen om tingene. Jo længere hen på måneden du kommer, jo mere romantik vil der komme din vej. Derfor går du også en god tid i møde, hvis du er single. Du kan i det hele taget være lidt mere følsom end ellers, men det skyldes, at du er romantisk og helst ikke vil have ødelagt dine dagdrømme.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Vægt eller Løve

TYR

Kravene er store, når det kommer til job og karriere. Du kommer til at arbejde for tingene, men til trods for dette, vi du alligevel finde, at det hele går lettere end ellers. Du har en god energi, men du kan ikke holde et højt tempo konstant, for det går ud over helbredet. Der skal være tid til afslapning og til en del selvforkælelse.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der bliver mulighed for romantiske stunder, og det vil både du og din partner nyde. I har brug for at føle samhørighed, og det kræver, at I tager tid til hinanden. Hvis det er muligt, så kom lidt væk hjemmefra, eller endnu bedre så kom væk i en hel weekend. Er du ikke i et forhold, så finder kærligheden dig. Du behøver ikke gøre meget selv, især fra medio måneden er der nemlig flere muligheder. Du skal selvfølgelig tage dig tid til at forfølge dem.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Fisk eller Tvilling

 

TVILLING

Det er en virkelig gunstig måned, hvis du søger nyt job. Du vil have heldet på din side, og et nyt arbejde vil også resultere i en højere løn. Det kan også være, at du vælger at blive, hvor du er, men så benyt de gode aspekter til at ændre lidt på tingene. Du nyder at være sammen med familien, og du lægger gerne energi i at forandre din bolig.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du er kreativ og romantisk, og dette kan du udnytte til at forberede en eller flere dejlige dates til dig og din partner. Du nyder at hygge om denne, men du skal ikke holde dig tilbage fra at bede om det, du ønsker. Opstår der diskussioner kan du blive meget såret, og det er vigtigt, at du er åben omkring dette. Er du single vil der være mulighed for flirt, hvor du færdes til daglig. Du kan godt lide at leget lidt katten efter musen…

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Krebs og Tyr

Dit december horoskop: Krebsen

KREBS

Du vil have mere lyst til at bruge tid hjemme med familien og i din bolig, end på jobbet. Det passer godt, for du vil opleve, at det ikke er helt let at opnå de store gennembrud, karrieremæssigt. Kreative projekter kommer dog godt fra start. Arranger noget, du finder sjovt, det er en god tid til at slå dig lidt løs, og ikke tage tingene så seriøst.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er en dejlig harmoni på hjemmefronten, hvor du hygger dig med din partner. Der skal dog også ske lidt, for det er godt med forandring. Prøv at finde ud af, hvad I begge kunne tænke jer, og brug lidt penge på dette. Nye input giver ny energi. Hvis du ikke er i et forhold, så vil der til en start ikke ske det helt store, med mindre du selv bliver opsøgt. Egentlig hygger du dig nemlig meget godt som single. Sidst på måneden bliver det sjovt.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Løven og Skorpion

 Dit december horoskop: Løven

LØVE

Hvis du er interesseret, så lav lidt om i din bolig. Du vil også have held med at flytte til noget større, hvis det er det, du drømmer om. Tag familien med på råd, planer skal nemlig lægges i fællesskab. Du er heldig, når det kommer til økonomi og penge. Du er skarp, så du kan indgå nogle gode aftaler, men husk at få det på skrift.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du er ikke helt så udadvendt som ellers, derfor er der ikke helt så mange muligheder for flirt og kærlighed. Hvis der skal ske noget spændende, så må du også selv være opsøgende og udadvendt. Har du en partner, så taler I virkelig godt sammen. I hygger jer hjemme, gerne med gode venner, eller med sjove boligprojekter. Der behøver ikke at ske så meget, med det skal være lidt sjovt, et godt grin giver nemlig energi og overskud.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Jomfru og Fisk

 Dit december horoskop: Jomfruen

JOMFRU

Dit energiniveau er højt, og du kan nå mere, end du regner med. Der er ikke tvivl om, at du har det bedst, når du selv kan bestemme, og det kan gøre dig lidt ufleksibel. Det kan være svært for dig at finde ro, så book eventuelt en tid til massage eller andet, der får dig til at slappe af. Når det kommer til økonomi, så vil det uden tvivl blive en god måned.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du er ikke bange for at være den udad farende og den, der tager initiativet. Derfor får du det faktisk også som du vil, og du virker meget tiltrækkende på andre. Du er i balance med dig selv, er sjov og iderig, derfor vil du og din partner få en spændende måned, hvis du står ved roret. Tag gerne på en udflugt, at køre en lille tur giver jer tid til lige at få talt sammen, og I nyder at opleve noget nyt og spændende. Tag ud og spis en hyggelig middag.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Tvilling og Vægt

Dit december horoskop: Vægten 

VÆGT

Lige nu må du gerne være lidt egoistisk. Tænk over, hvad det er, du egentlig ønsker dig, og vær ikke bange for at lægge det som mål. Du er altid god til at hjælpe og støtte andre, men det er dig, det skal dreje sig om. Forkæl dig selv med en ny frisure, noget nyt tøj eller andet, der gør dig glad. Du har mange gode ressourcer til din rådighed.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Hvis du er single, så glæd dig til en virkelig dejlig måned. Der kommer sikkert mere end et tilbud, og du må vælge til og fra. Det er vigtigt, at en potentiel partner gør dig glad og tryg, hvis der er drama, så er det ikke ham. Er du i et forhold, så lad din partner forkæle dig. Vær ikke bange for at give udtryk for dine behov, du fortjener at få dem alle opfyldt. I kan komme videre med bolig planer, men god planlægning er vejen til succes.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Vandbærer og Skytte

 Dit november-horoskop: Skorpion

SKORPION

Der er stort set ikke noget, der ikke vil lykkes for dig i denne tid. Du kommer til dels langt med din positive indstilling og charme, men du vil også være mere heldig end ellers. Du vil opleve, at noget vigtigt falder på plads, og du skal huske at rose dig selv for dit gode arbejde. Du er god til at hjælpe andre, og det bliver påskyndet.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Er du ikke i et forhold, så kan en hemmelig flirt udvikle sig til noget mere. Du får hurtige dybe følelser, også selvom du slet ikke havde regnet med det. Giv det en chance, selvom det kan virke lidt skræmmende. Har du en partner, så tænk over at være lidt mere direkte. Din partner kan ikke gætte sig til, hvad du ønsker, derfor kan der, især først på måneden, komme gniderier. Det er heldigvis kun midlertidigt, det hele løser sig nemlig.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Stenbuk og Jomfru

 Dit december horoskop: Skytten

SKYTTE

Nye muligheder dukker op, og du kan tage nogle vigtige skridt mod dine mål. Du kan også med stor succes lægge nye planer, som du så vil være i stand til at fører ud i livet. Du skal stadig arbejde for tingene, men det er også det værd. Du er meget udadvendt, og du nyder at være sammen med gode venner, så arranger gerne en masse.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

En dejlig måned venter, hvor du og din partner virkelig kan komme tæt på hinanden. I er gode til at tale sammen, og nyder hinandens selskab. Du har brug for, at I føler jer forbundet på et dybere plan, og derfor er det vigtigt, at I bruger tid sammen. Er du ikke i et forhold, så vil du opleve, at et venskab uventet kan udvikle sig i romantisk retning. Det kan dog være svært at tage det sidste skridt. Tag chancen, det betaler sig.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Tyr og Vædder

Dit juni horoskop: Stenbuk

STENBUK

Endelig begynder tingene atter at gå din vej. Du vil føle dig stærk og fuld af ressourcer. Du kan lægge ambitiøse planer, som du kan fører ud i livet, resten af året. Du arbejder bedst, når du arbejder med noget, der motiverer dig. Derfor bør du vente med de mere kedelige gøremål. Glem ikke at være der for familien.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er ikke den helt store fokus på kærlighed og parforhold, men det betyder ikke, at du ikke får en dejlig måned. Hvis du selv sætter kærligheden på dagsordenen, så vil der være romantiske muligheder. Det er dog dig, der skal være den udfarende, hvis du er single. Har du en partner så glem ikke denne, du har travlt, men plejer du jeres forhold, så vil det blomstre. Ellers vil tiden bare gå, uden de store udfordringer.

Din bedste veninde er: Løven

Din bedste flirt er: Skorpion og Vandbærer

Dit november-horoskop: 

VANDBÆRER

I løbet af de kommende måneder vil der kommer mere og mere fokus op din karriere og dine mål. Derfor er det en god ide, hvis du nu får afsluttet et par projekter og hængepartier. Du kan være meget effektiv, men du kan også blive grebet af nye interessante ting, og så går tiden. Du vil virkelig nyde at lære noget nyt og spændende.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Hvis du er single, og ønsker dig en partner, er det ekstra vigtigt, at du taler med dem, du møder. Der kan opstå en ganske særlig kemi mellem dig og en potentiel partner. Du har en skøn udstråling, og det vil være yderst tiltrækkende. Er du i et forhold, så bliver det ikke en kedelig måned. Der sker noget, når I to er sammen. Jo mere sjovt og aktivt I finder på, jo mere energi vil I begge få. Gå gerne ud til noget kulturelt og bliv inspireret.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Skytte og Krebs

FISK

Når du samarbejder med andre, kommer du langt. Du vil få gode råd, og du kan få andre til at gøre arbejdet, hvor du så kan bidrage med alle ideerne. Bruger du din intuition kommer du meget langt. Planlæg gerne en lille rejse, eller begynd og tænk over, hvor du vil tilbringe næste sommer. Det er rart at dagdrømme lidt, og du kan få tingene til at ske.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Alt er positivt, når det kommer til kærlighed og parforhold. Måneden byder på harmoni og masser af romantik. Du er god til at skabe den helt rette stemning så du og din partner får nogle dejlige øjeblikke. Derfor bør du finde masser af tid til romantiske stunder. I taler også godt sammen, og er gode til at støtte hinanden. Er du ikke i et forhold, og ønsker du et, så vær åben og udadvendt, sig ja tak til blinde eller impulsive dates, det bliver sjovt.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Vædder og Stenbuk

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være