[single_post_category_name]

Sådan planlægger du en god fødselsdagsfest

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen

Er det blevet dén tid på året og har du besluttet dig for, at din nye alder skal fejres med et brag af en fest? Så kommer vi her med de bedste råd for, at din fødselsdagsfest kan blive årets fest.

LÆS OGSÅ: Christiane: Mine tips til et smukt middagsbord

Planlæg en dato

Falder din fødselsdag på en weekend, er det selvfølgelig oplagt at holde din fødselsdagsfest dér. Gør den ikke det, så vælg en dato, der ligger tæt op af din fødselsdag, men sørg også samtidig for, at det er en dato, hvor du ved, at de fleste af dine gæster kan. Du kan eventuelt oprette en doodle, som du sender ud til folk, du gerne vil have med, og vælg så den dato, hvor flest kan.

Beslut dig for et tema

Er din vennegruppe fyldt med kreative mennesker, kan det være en sjov gimmick at holde en temafest. Et farvetema kan alle være med på, skal det være lidt mere avanceret, kunne du vælge et særligt filmtema eller et bestemt årti, eksempelvis det årti, hvor du er født. Kan du ikke lige overskue et tema, så kan det også sagtens blive en god fest, tema eller ej.

Pynt op med stil

Sæt den helt rigtige stemning med pynt. Selvfølgelig skal der altid være blomster til fødselsdag! Kører du pink tema (yes please!), så gå all in på lyserøde blomster. Få smukke blomster leveret direkte til døren hos flowr.dk, så sparer du tid, som du i stedet kan bruge på at lægge en flawless eyeliner 😉

Hvor mange gæster vil du invitere?

Gør op med dig selv, hvad for en slags fest, du vil holde. Skal det være en kæmpefest, hvor I fester til den lyse morgen eller en intim cocktail-party med de nærmeste? Tænk desuden over, at folk skal føle sig godt tilpas, så derfor er det vigtigt, at du inviterer mennesker, som går godt i spænd med hinanden.

Hvad skal I spise?

Skal det være en treretters menu, du serverer for dine gæster eller er det mere en snacks-og-drinks-kind-of-party? Det skal du gøre op med dig selv, men uanset hvad kræver det planlægning. Sørg for at handle godt ind, laver du mad, så bestem dig for nogle retter, som kan laves nogle dage i forvejen, så du ikke står og stresser over det på selve dagen. Og husk for guds skyld at handle ind til drinks og generelt MASSER af drikkevarer. Her på ChriChri finder du masser af lækre opskrifter på både mad og lækre drinks.

Lav en god playliste

God musik er selvfølgelig EVERYTHING, for en vellykket fest. Lav en god playliste, som varer flere timer, så er der ikke er musikkrise midt på aftenen. Her er Christianes bedste bud på sange til en killer-playliste:

Mr. President med Coco Jambo

Baha Men med Who let the dogs out me

– Ace of Base med All that she wants

– Dr. Alban med Sing Halleluja

– Cut ‘N’ Move med Get Serious

Hav gode spil klar

Der er intet, der kan løfte stemningen, som et godt party-spil. Det er en god måde at få folk til at interagere, hvis alle måske ikke kender hinanden i forvejen. Vi er især fan af spil som Det Dårlige Selskab, SingStar og Twister.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Annemarie Kühl

    Hvor kan man købe de søde middagstallerkner ?

    1. Ditte Obenhausen Hoff

      Billedet er desværre fra vores online fotoarkiv, så vi må være dig svar skyldig 🙂

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide