5 film til dit efterår

I weekenden melder vejrudsigten igen regn og temperaturer langt under 20 grader. Efteråret kalder på fordybelse, så hop under tæppet med en kop varmt og nyd en ægte filmklassiker. Her er fem film, du kan se på Netflix, når efterårsmørket sænker sig. 

SE OGSÅ: Serieguiden på ChriChriTV

Ghost
Sam bliver dræbt af en overfaldsmand, men hans kærlighed til kæresten Molly rækker hinsides graven. Molly er i stor fare, og Sams ånd forsøger at advare sit livs kærlighed. Med flere Oscars og Golden Globes i bagagen og en placering på top 100-listen over kærlighedsfilm er Ghost selvfølgelig en af de filmklassikere, du skal varme dig på.
Ondskabens Hotel
En vaskeægte gyserklassiker som ligger på AFIs top 100-liste over spændingsfilm. Jack Torrance er på vanviddets rand – terroriserer sin kone og lille søn – efter at have vandret rundt på et øde og uhyggeligt hotel udenfor sæson. Hvad mon venter på værelse 237?
Notting Hill
Et tilfældigt møde bringer den boglige og reserverede brite William Thacker sammen med den amerikanske, forgudede Hollywood-stjerne, Anna Scott. Desværre tiltrækker modsætninger som regel … paparazzi. Det er helt sikkert ikke første gang, du sætter dig til at se de to Golde Globe-nominerede skuespillere, men heller ikke sidste.
The Bodyguard
Modsætninger mødes endnu engang i kærlighedens tegn. Hun lever i rampelyset og forfølges af skyggerne. Hans job er at beskytte hende. Hvis ikke det er for at se Kevin Costner og Whitney Huston spille overfor hinanden, skal du se The Bodyguard for at synge med på de to Oscar-nominerede sange: Run To You og I Have Nothing.

Jernladyen
Hun var indbegrebet af britisk korrekthed og konservatisme, men kunne selv den skarpeste jernlady miste grebet? Som Storbritanniens første kvindelige premierminister får Margaret Thatcher en karriere, der ender med at ændre normerne for magt og politik. Se Meryl Streep i én af hendes Oscar-belønnede hovedroller.

Kilde: Netflix

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og