Dit horoskop: Oktober

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop!

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested- og tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

Er du nysgerrig på, hvordan lige netop dit 2018 bliver? I ‘Dit 2018‘ på ChriChriTV får du en helt særlig guide baseret på dit stjernetegn, lavet af den dygtige clairvoyant Diane Aurora Soa. Husk også at du kan se endnu flere spændende programmer på chrichritv.dk og YouSee Tv & Film-appen, på YouSee Tv-boksen eller på tv.yousee.dk

 

Dit august horoskop: Vædderen

VÆDDER

Tag dig tid til at gøre en lille status, hvor du ser på, hvad der har værdi for dig og, hvad du eventuelt skal skille dig af med. Det er ikke nu, du skal gå på kompromis, men ryd i stedet op. Det gælder både materielle ting samt dine relationer. Læg fortiden bag dig nu, der kommer masser af muligheder, der er bedre for dig.

Også når det kommer til kærlighed og parforhold, er tiden inde til at vælge fra og til. Hvad er vigtigt for dig i et forhold og, hvad vil du ikke længere finde dig i. Få en god snak med din partner om tingene, så I kan tage jeres forhold til nye højder. Hvis du er single, så brug måneden til at slappe af og se fremad. Hvad ønsker du dig i en ny partner og, hvilke mønstre er det godt at lægge bag dig. Du står overfor nogle virkelig dejlige måneder fra november.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Fisk eller Skytte

                                                   

TYR

Du vil få mange kreative ideer, som du med held kan fører ud i livet. Hold dig ikke tilbage, når der er noget, du finder spændende. Du er meget social, men du har også brug for en stor grad af uafhængighed. Bed dem omkring dig om at bære over med dig, når du får brug for alene tid eller for at gå dine egne veje.

Din partner vil have svært ved at følge med i dit tempo, så pas på med ikke at få planlagt alt for meget. En stille, romantisk middag hjemme er derfor at foretrække, frem for en vild aften i byen. Det er de små hyggelige ting i hverdagen, der skaber sammenhold. Har du ikke en partner, kan der opstå nogle misforståelser, hvor du ikke kan forstå, at en potentiel flirt bakker ud. Giv tid og plads, tingene går nemlig generelt ikke helt så hurtigt lige nu.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Stenbuk eller Krebs 

 

TVILLING

Find en god balance mellem arbejde og fritid. Du kan nå virkelig meget, men du kommer også til at blive helt udmattet, hvis du ikke sørger for at slappe af. Ikke alle nye projekter vil komme godt fra start, så sæt tempoet lidt ned, planlæg godt og udsæt de opgaver du ikke er sikker på. Der skal også være tid til noget sjovt.

Din partner er en virkelig god støtte, så har du brug for råd eller hjælp, er det her, du finder det. Du kan også læne dig lidt tilbage i det daglige, der er nemlig styr på tingene, så du kan slappe af med god samvittighed – hvis du altså kan slippe tøjlerne. Er du ikke i et forhold, kan du finde måneden lidt kedelig. Du er ikke til pjat, og dem du møder kommer hurtigt til at kede dig. Du har brug for en potentiel partner, der har meget at byde på.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Jomfru og Vægt

Dit december horoskop: Krebsen 

KREBS

En dejlig måned venter dig. Der er harmoni i familien og dine boligprojekter falder på plads. Når det kommer til dit arbejde og karrieren, er der beslutninger, du skal træffe. Det er ikke helt let, men du vil være i stand til at komme et stort skridt videre. Der bliver masser af mulighed for at deltage i sjove arrangementer.

Har du partner – og børn, bliver det svært for jer at finde tid sammen, hvor I kan være alene. Det gælder om at være lidt kreativ, så I holder gnisten ved lige. Find på små sjove øjeblikke eller få børnene passet. Er du single, så vær ikke bange for at tage initiativ. Lige nu er der ikke meget, der sker af sig selv, men du har spændende muligheder, hvis du selv gør noget. Du har faktisk brug for, at der sker noget interessant.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Tvilling og Stenbuk

 

Dit december horoskop: Løven 

LØVE

Du er social og udadvendt, og du kommer godt ud af det med alle. Dit fokus vil være på familien og din bolig, men der bliver mulighed for mange gode og hyggelige middage hos dig med gamle venner. Arbejdet og karrieren vil nærmest ”passe sig selv”, det bliver en let tid, hvor tingene falder på plads, uden de store anstrengelser.

Der kan opstå direkte magtkampe mellem dig og din partner, især i slutningen af måneden. Det er vigtigt, at du tæller til ti og er diplomatisk. Vælg dine kampe og tænk over, om det virkelig er vigtigt, inden du går for langt. Hvis du er på udkik efter en partner, så skal du ikke forvente det helt store, desværre. Måneden er ikke helt let når det kommer til varige forbindelser. Der vil dog være mulighed for en flirt eller to.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Krebs og Vandbærer 

Dit november-horoskop: Jomfruen

JOMFRU

En fantastisk måned venter dig. Du vil føle dig fuld af energi, og dine projekter lykkes for dig, både hjemme og på dit daglige arbejde. Du er optimistisk og ovenpå, hvilket du også har grund til. Din økonomi er god, og du kan gøre nogle gode køb og indgå lukrative aftaler. Kast dig ud i tingene og tag en chance eller to.

Måneden starter også godt på kærlighedsområdet. Du har en stærk og charmerende udstråling, så du tiltrækker potentielle partnere. Du kan dog komme ud for, at det ikke går helt som du forventer. Det er vigtigt, at du også bliver udfordret mentalt, ellers kommer du til at kede dig. Er du i et forhold, så forventer du romantik og opmærksomhed. Er din partner ikke i stand til at levere, eller følge med i dit tempo, skaber det skuffelse.

Din bedste veninde er: Vandbæreren

Din bedste flirt er: Skytte og Tvilling

 Dit december horoskop: Vægten 

VÆGT

Størst er fokussen på kærligheden, men ud over dette, vil du få en social og behagelig måned. Der kommer nye visioner på dit daglige arbejde, og du kan lægge gode, ambitiøse planer efter dette. Gør eventuelt en lille status og få ryddet op i dine opgaver og projekter, så der bliver plads til noget spændende nyt.

Der er masser af kærlighed i dit liv lige nu, det er faktisk en af de bedste måneder på hele året, og denne trend fortsætter. Kast dig ud i at flirte, hvis du er single, og gå efter det eller den, du har lyst til. Det skal ikke være så alvorligt, tillad dig selv at have det sjovt. Er du i et forhold, så skab noget fornyelse. Rollespil, leg og et godt grin gør meget for jeres forhold. Din partner vil blive helt vild med dine nye ideer.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Tyr og Løve

Dit december horoskop: Skorpionen 

SKORPION

Forkæl dig selv, det er en god måned til at gøre noget godt for dig. Du får brug for at trække lidt tilbage i perioder, så du kan få ro til at tænke og lægge nye planer. Der sker mange gode ting, du skal bare fokuserer på det positive. Du vil være heldigere end ellers, så det du kaster din energi ind i vil også lykkes for dig.

En gammel flamme kan atter dukke op i dit liv, og det bliver ikke kedeligt. Du skal dog tænke dig grundigt om, for det kan hurtigt blive seriøst. Du tiltrækker seriøse bejlere, så vær opmærksom på de signaler, du udsender. Er du i et forhold, så arranger en weekend væk for dig og din partner, hvis det er muligt. I kan genfinde gnisten, fra da I først mødtes. Det kræver dog, at du sætter tid af til jer. Gør noget ekstra for din partner og jeres forhold.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Vægt og Jomfru 

SKYTTE

Lytter du til din indre stemme, så begår du ikke fejltagelser. Du har en meget stærk intuition, og bruger den, vil du få nogle gode gennembrud. Du behøver ikke at gå til andre for at få råd. Du er god til at samarbejde, men du har det bedst, når det er dig, der har kontrollen. Når det kommer til penge, kan måneden byde på en ekstra indtægt.

Der er bestemt mulighed for en hemmelig flirt, der med tiden kan udvikle sig. Det er ikke sikkert, at du ønsker at åbne dig op og vise sin følsomme side med det samme, og det er også helt ok, men du må vise interesse for at få interesse. Fokuser på kommunikationen mellem dig og din partner. Denne kan ikke gætte sig til dine behov, og det skaber kun frustration, hvis du ikke føler dig imødekommet. Vær ærlig og meld ud, hvad du ønsker.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Løve og Tyr

Dit februar horoskop: Stenbukken 

STENBUK

Dine ønsker og håb er i fokus, tag dit derfor tid til at tænke over, hvad du har lyst til fremadrettet. Du kan faktisk ikke have for store ambitioner. Læg nye mål og kast dem væk, der ikke længere inspirerer dig. Brug tid med gode venner, det er her du henter ny energi samt gode ideer. Inden længe går det virkelig fremad med karrieren.

Læg gode planer med din partner, men giv ikke køb på de ting, der er vigtigst for dig. Du har brug for støtte, så du må kommunikerer dette klart ud. Har der været lidt udfordringer i jeres forhold, kan I løse dem nu, og skabe en god harmoni. Er du ikke i et forhold, kan et venskab udvikle sig i mere romantisk retning. Det er dog vigtigt, at det ikke går for stærkt. Du er ikke til pjat, en potentiel partner skal være seriøs og til at stole på.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Vædder og Skorpion

Dit december horoskop: Vandbæreren

VANDBÆRER

Der er fuld fart på arbejder og din karriere resten af året. Hvis du er interesseret, kan du med held søge et nyt job. Du kan også udvide dine ansvarsområder, hvor du er nu. Du kan få meget travlt, men det er vigtigt, at du også tager dig tid til at slappe af. Hvis du skal fortsætte i det høje tempo, skal du tage nogle timeouts.

Din partner er en god støtte, faktisk er denne din største fan i denne tid. Tal derfor om dine planer og det, du brænder for. Du får nogle gode ideer med på vejen. Kommunikation er i det hele taget vigtigt for jer. Sørg også for at I komme lidt ud og oplevet noget spændende sammen. Er du single kan du finde kærligheden gennem dit arbejde. Det er også her, du sikkert bruger det meste af din tid, så det giver godt mening for dig.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Vandbærer og Vædder

FISK

Du har en god energi, er motiveret og positiv, derfor kommer du også langt med dine projekter. Det bliver en god måned, hvor du har mulighed for at lære nye, spændende ting. Meld dig til et nyt kursus, læs en inspirerende bog eller anvend dit netværk. Du har brug for input, da det giver dig ideer, du kan bruge fremadrettet.

Du vil gøre meget for at få spænding i dit parforhold, til stor glæde for din partner. Der skal ske noget, så find på intime dates og overask. Fysisk tiltrækning er meget vigtig for dig, også for dig, der er single og skal finde en ny partner. Det betyder faktisk mindre, om I taler godt sammen. Bruger du din intuition, vil du dog være i stand til at få hele pakken. Vær derfor ikke bange for at kaste dig ud i en affære.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Skorpion og Fisk

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive