Sådan pakker du den perfekte weekendtaske til sommerhusturen

Det kan føles som lang tid, før vi endelig har udsigt til ferie igen. Men heldigvis indbyder efteråret også til lækre weekend-getaways, hvor man kan koble heeeelt af og bare HYGGE! I den anledning har vi fundet de vigtigste ting, du skal huske at pakke, når weekend står på sommerhustur. 

LÆS OGSÅ: Sund og rask i efteråret: Boost dit immunforsvar

iPhone

En weekend-getaway er ofte lig med perfekte Instagram-moments. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at udstyret er i orden. Og med udstyret mener vi selvfølgelig kameraet. Apple har netop lige lanceret deres nye iPhone XR, iPhone XS og iPhone XS Max, som selvfølgelig allerede står på vores ønskeliste. Godt kamera – tjek! Godt batteri – tjek! Perfekt til en weekendtur uanset om det er spa eller sommerhushygge.

iPhone XR

Stor taske

Hvis du ikke allerede har en, så sørg for at investere i en god, stor taske af kvalitet, som kan holde til at blive brugt flittigt. Så skal den selvfølgelig også være stor nok til, at den kan indeholde alle de ting, som du finder uundværlige på en weekendtur!

 

Taske fra Malene Birger

Rejsestørrelseprodukter

Hvis man skulle have alle sine hud- og hårprodukter kunne man hurtigt få fyldt hele tasken. Heldigvis kan de fleste mærker fås i små rejsestørrelser, som netop er skabt for, at du kan have dem med på farten.. Smaaaart!

Travel kit fra The Organic Pharmacy

Hårbørste

Ofte noget man kan have tendens til at glemme. Men hvis du er typen, der reder dit hår dagligt, kan det altså godt være problematisk, hvis du glemmer den hjemme på badeværelset.

Tangle Teezer Original

Tandbørste

Behøver vi at forklare hvorfor?

Nattøj

Med de koldere temperaturer kan det være svært at holde varmen i en lille silkesag og desuden er det sjældent dyner af god kvalitet, som du finder i et sommerhus. Better safe than sorry.

Nattrøje fra Calvin Klein

Natbukser fra Calvin Klein

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive